top of page

Tie omaan voimaan valmennuspalvelut

asiakkaitamme

Asiakkaisiimme kuuluu niin yrityksiä, organisaatioita kuin yksityishenkilöitä.

 

Suurimpia asiakkaitamme ovat useita tuhansia työntekijöitä työllistävät yritykset. Lisäksi asiakkaistamme löytyy lukuisia PK-sektorin yrityksiä.

 

Tässä joitakin yritysasiakkaitamme: VISMA, Metropolia Ammattikorkeakoulu, Industless Oy ja Jojonix Oy.

 

Yksityishenkilöt - jotka ovat asiakkaitamme -  ovat lukuisilta eri toimialoilta ja eri tehtävistä. Asiakkaisiimme kuuluu niin yritysten johtotehtävissä toimivia kuin erilaisissa asiantuntijatehtävissä toimivia. Lisäksi asiakkaisiimme kuuluu julkisella sektorilla työskenteleviä sekä ammattiurheilijoita.

Heinäkuu 4 2022.jpg

ohjenuoramme

"Me emme voi ratkaista aikamme ongelmia samalla ajattelulla, jolla ne ovat syntyneet."

Tuomme erilaisia ongelmanratkaisuja auttamalla ihmisiä löytämään juurisyyt, jotka aiheuttavat ongelmia tai haasteita itsekunkin elämässä. Toisin sanoen; tuemme asiakkaitamme siinä, että he kykenevät löytämään juurisyyt ongelmaansa tai haasteeseensa. Tämä juurisyiden löytäminen vaatii pidempää työskentelyä eikä sitä ei voi tehdä parissa tunnissa eikä parissa viikonlopussakaan.  Toivomme asiakkaillemme pysyviä muutoksia, joten siksi kehitimme Tie Omaan Voimaan valmennusohjelman.

Järjestämme myös lyhyempiä räätälöityjä valmennuksia. Näissä lyhyemmissä valmennuksissa kannattaa muistaa se, että niissä ei ole mahdollista päästä todella syvällisesti juurisyiden äärelle.

Ohjenuoramme

Me emme kerro sinulle miten sinun tulee ajatella, toimia ja elää, vaan annamme sinulle avun ja työvälineet siihen, että sinä löydät sinun oman todellisen minäsi - ja todellista minääsi tukevat tietoisen aikuisen toimintamallit. 

Kuva maaliskuu 2022.jpg
bottom of page