Yhteystiedot

Rosamundatie 1

12700 Loppi

Finland

​​

Puhelin:

Mari 0400 580 157

Marko 040 706 0448

Sähköposti:

mari[at)marihakkarainen.fi

marko.tarkkala(at)gmail.com

  • LinkedIn
  • Instagram

© 2019 TIE OMAAN VOIMAAN

MITÄ OMASSA VOIMASSA OLO TARKOITTAA SINUN HENKILÖKOHTAISESSA ELÄMÄSSÄSI

Kun olet henkilökohtaisessa elämässäsi omassa voimassa heijastuu se mm:ssa seuraavin tavoin sinun elämääsi:

-Kykenet ja osaat käsitellä omia tunteitasi sekä tuntemuksiasi projisoimatta niitä läheisiisi.

-Olet löytänyt omat voimavarasi ja olet tietoinen omista lahjoistasi. Osaat hyödyntää voimavarojasi ja lahjojasi käytännössä.

-Uskallat elää elämää johon kuuluu kaikki tunteet. Ikävien tunteiden kohdalla kykenet ja osaat kulkea tunteidesi lävitse dumppaamatta niitä "maton alle".

-Olet tietoinen, tasapainoinen ja selkeä niin yksin ollessasi kuin ryhmässä.

-Valitset itse sydämestäsi käsin sen mihin yhteisöihin ja ryhmiin haluat kuulua.

-Tunnet oman jaksamisesi rajat selkeästi ja kuuntelet tätä ennen kuin on ns. "liian myöhäistä".

-Olet aidosti läsnä omassa elämässäsi. Selkeys, avoimuus, rehellisyys ja tasapaino näkyy ja tuntuu sinussa.

-Olet haavoistasi ja traumoista vapaa. Ne eivät enää ohjaa sinun elämääsi.

-Itsetuntosi ja omanarvontuntosi ovat kehittyneet: uskallat olla oma itsesi, juuri sellainen kuin sinä olet. Hyväksyt itsesi juuri sellaisena kuin sinä olet.

-Uskallat ja kykenet ilmaisemaan itseäsi sinulle ominaisilla tavoilla - ja silloinkin, vaikka olisit eri mieltä läheistesi kanssa.

-Kuuntelet totuutta, joka nousee sinun sydämestäsi käsin ja toimit tämän totuuden pohjalta.

-Rakastat itseäsi juuri sellaisena kuin sinä olet.

mitä sinä saat tästä VALMENNUKsesta

Tämän valmennusohjelman myötä sinä alat näkemään ihmisten lävitse - myös itsesi - ja ymmärrät syvällisemmin miksi sinä olet tällä hetkellä juuri sellainen kuin olet. Tämän valmennuksen myötä sinun tietoisuutesi kasvaa, tunnetaitosi kehittyvät ja alat ymmärtämään sitä miten sinä luot sinun omaa elämääsi koko ajan. Kasvava tietoisuutesi tulee selkeyttämään sinun elämääsi ja sinä alat näkemään miten kaikissa tapahtuvissa asioissa - myös niissä ikävissä asioissa - on aina jokin lahja tai oppi, kun vain olet valmis näkemään ja vastaanottamaan sen. Tämän valmennuksen myötä alat olemaan ja elämään yhä enemmän läsnä tässä hetkessä. Kaikki edellämainittu tulee kasvattamaan sinua ja sinun tasapainoisuuttasi.

 

Sinä tulet pikkuhiljaa pysymään omassa voimassasi kaikenlaisissa elämäsi eri tilanteissa. Opit kulkemaan kaikenlaisten tunteiden ja tunnetilojen lävitse ja löydät sen, että kaikki tunteet ovat tärkeitä. Kun tietoisuutesi, selkeytesi ja tasapainoisuutesi kasvavat sinä ryhdyt elämään sinun elämääsi omana itsenäsi, juuri sellaisena kuin sinä aidosti olet. Kaikki edellämainittu heijastuu väistämättä sinun elämääsi kokonaisvaltaisesti ja positiivisesti niin työ- kuin vapaa-aikanasi. Halutessasi saat tästä valmennusohjelmasta ja koulutuksesta myös uuden ammatin työyhteisövalmentajana tai mental sport valmentajana tai kokonaisvaltaisena valmentajana.