top of page
Close-up Of A Human Hand Protecting Balance Between Life And Work On Seesaw.jpg

HENKILÖKOHTAINEN VASTAANOTTO

Henkilökohtainen vastaanotto kehon ja mielen haasteisiin.

Yhden vastaanottoajan kesto on n. 1,5h ja sen hinta on 88 euroa (sis. ALV. 24%).

Lue ohesta asiakkaidemme kokemuksia henkilökohtaiselta vastaanotoltamme:

 

YKSI KOKEMUS

TOINEN KOKEMUS

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram

MITÄ MENETELMÄÄ KÄYTÄMME? kENELLE MENETELMÄ SOPII?

Henkilökohtaisella vastaanotolla otamme sinut huomioon kokonaisvaltaisesti - yhdistäen kehon ja mielen. Meille yhdeksi hyväksi kehon ja mielen yhdistäväksi menetelmäksi on vuosien kokemuksen myötä muodostunut terapeuttinen kokonaisvaltainen valmennus, joka aktivoi kehon oman parantumisjärjestelmän. Me kutsumme tätä kehon ja mielen tasapainotukseksi. Kun kehon oma tasapaino palautetaan kehon ja mielen tasapainotuksella, niin tällöin keho voi parantaa itse itsensä. Henkilökohtaisella vastaanotolla pyritään löytämään kehon ja mielen epätasapainoon johtaneet juurisyyt ja tukemaan eheytymistä.

 

Kohtaamme asiakkaan kokonaisvaltaisesti ja ottaen huomioon kehon, mielen ja ihmisen psyykkisen puolen harmonisen toiminnan. Miksi me käytämme tällaista kehoa ja mieltä tasapainottavaa menetelmää, on se, että tällä tavoin kehon ja mielen epätasapainotiloihin pääsee huomattavasti syvemmin käsiksi kuin vain pelkästään keskustelemalla. Käyttämämme kehon ja mielen tasapainotus auttaa asioiden syvällisemmässä käsittelyssä kehon ja mielen tasolla. 

 

Henkilökohtaisella vastaanotolla vahvistamme kehosi ja mielesi tasapainoa, joka toimii sairauksien ennaltaehkäisijänä ja terveyden ja elinvoiman vahvistajana. Kehon ja mielen tasapainotusta voi tehdä myös sairaalle ja lääkitystä käyttävälle ihmiselle. Kehon ja mielen tasapainotuksesta on hyötyä myös terveelle ihmiselle, joka haluaa tukea psyykkistä ja fyysistä hyvinvointiaan.

 

Kenelle henkilökohtainen vastaanotto sopii? Kaikille. Henkilökohtaiselta vastaanotolta saat tukea tämän hetkiseen elämäntilanteeseesi. Kehon ja mielen tasapainotus lisää tietoisuutta kokonaisvaltaisesti - niin kehon kuin mielen tasolla. Kehon ja mielen tasapainotus voi tuoda apua mm. tilanteissa joissa lääkärit eivät osaa sanoa mikä sinua vaivaa, unettomuudessa, ahdistuksessa, masennuksessa ja erilaisissa kiputiloissa. Kehon ja mielen tasapainotus tukee paranemisprosessia ja sitä voi antaa myös lääkitystä käyttävälle tai leikkauksesta toipuvalle potilaalle. Oma avoimuus ja myönteisyys kehon ja mielen tasapainotusta kohtaan edesauttaa kokonaisvaltaista paranemista. Yhden käyntikerran kesto on 1,5h, josta noin 30-45min menee keskusteluun sekä kehon ja mielen tasapainotukseen menee aikaa noin 45-60min.

Käyttämäämme henkilökohtaisen vastaanoton työvälineistöön kuuluvat lisäksi EFT, NLP-tekniikoita, hengitystekniikoita jne. Katsomme henkilökohtaisella vastaanotolla tilanteen mukaan mikä sopii juuri sinun tilanteeseesi parhaiten.

yhteydenotto

Varaa aika henkilökohtaiselle vastaanotolle

marko.tarkkala(at)gmail.com / 040 706 0448

mari.hakkarainen(at)kokonaisvaltainenvalmennus.fi / 0400 580 157

bottom of page