top of page

TIE OMAAN VOIMAAN TESTI

Vastaa seuraaviin kysymyksiin: kyllä TAI ehkä / joskus TAI ei.

 1. Oletko koskaan miettinyt sitä, että millainen olisi sellainen työpaikka tai elämä, jossa edes 51% ihmisistä ovat tietoisia omista tunteistaan, tuntemuksistaan ja triggereistään eivätkä projisoi omia juttujaan tai ongelmiaan ympäristöönsä?

 2. Oletko koskaan miettinyt sitä, että periaatteessa asiasi ovat ihan hyvin, mutta tuntuu niin kuin jotakin syvällisempää puuttuisi?

 3. Onko sinulla stressiä ja siitä heijastuvia haasteita tai jopa ongelmia?

 4. Koetko ahdistuneisuutta lähes viikoittain tai toistuvasti jossakin tietyssä tilanteessa?

 5. Kärsitkö unettomuudesta lähes viikoittain?

 6. Onko sinulla riippuvuuksia, jotka olet huomannut haittaavan elämääsi jossain määrin tai jopa aika paljon? Riippuvuuksia voi muodostua mihin tahansa asiaan. Se millä on merkitystä on se miten paljon kyseinen riippuvuus häiritsee sinun tai läheistesi elämää.

 7. Aiheuttaako päätöksenteko uusista asioista ahdistusta sinulle?

 8. Oletko hyvin miellyttämishaluinen, koetko haasteelliseksi puolustaa itseäsi ja sanoa oman mielipiteesi, mikäli se poikkeaa täysin muiden mielipiteestä?

 9. Kritisoitko itseäsi melko usein tai hyvin usein?

 10.  Onko sinulle usein vaikeaa sanoa ei?

 11.  Oletko ajatuksissasi usein menneessä tai mietitkö usein tulevaisuutta hyvin huolestuneena?

 12.  Onko sinun vaikeaa luottaa ihmisiin?

 13.  Koetko epävarmuutta tai ahdistusta ulkonäöstäsi tai vertaatko itseäsi ulkonäöllisesti muihin melko usein tai usein?

 14.  Onko elämäsi hivenen tai ihan kunnolla epätasapainossa; tuntuuko, että jokin tietty asia elämässäsi vie liikaa energiaasi?

 15.  Onko sinulla jonkin verran tai paljon epätietoisuutta siitä mitä sinä haluat tehdä sekä siinä miten sen saavutat?

 16.  Onko sinulla haasteita pysyä elämäsi tiukoissa tilanteissa tasapainoisena, läsnäolevana, selkeänä ja tietoisena?

 17.  Oletko huomannut, että elämässäsi toistuvat samankaltaiset asiat yhä uudelleen ja uudelleen?

 18. Tuntuuko sinusta siltä, että olet jossain määrin juuttunut johonkin elämässäsi?

 19. Tuntuuko sinusta siltä, että jokin elämässäsi tukkii sinun kehityksesi ja kasvusi?

 20. Aloitatko usein tai melko usein uusia asioita - esim. laihdutuskuureja tai kuntokuureja tai uuden harrastuksen - ja huomaatko, että jonkin ajan kuluttua palaat taas samaan vanhaan?

Jos vastasit kyllä tai ehkä / joskus kolmeen tai useampaan ylläolevaan kysymykseen, on tämä valmennus lahja itsellesi sekä myös sinun ympärillä oleville.

 

Jos vastasit kyllä tai ehkä / joskus yhdeksään tai yli yhdeksään ylläolevista kysymyksistä, on tämä valmennus edelleen suuri lahja itsellesi ja sinun ympärillä oleville. Tämän lisäksi on hyvin tärkeää, että sinä "heräät" sen verran, että suot itsellesi enemmän aikaa, läsnäoloa, välittämistä ja rakkautta. Tie Omaan Voimaan valmennus tarjoaa mahdollisuuden tähän sekä pysyviin ja konkreettisiin parannuksiin sinun elämässäsi. Tie Omaan Voimaan valmennus poikkeaa täysin aiemmin käymistäsi.

Hae mukaan Tie Omaan Voimaan valmennukseen tästä:

bottom of page