top of page

IHMEIDENTEKIJÄ

e-kirja

Tosi tarina siitä kuinka sinustakin voi tulla ihmeidentekijä ja kuinka tämä kaikki on super-

luonnollista.

OLETKO POHTINUT SEURAAVIA ASIOITA?

Sinä haluaisit oppia mitä tehdä, kun elämä koettelee sinua tai tuntuu välillä vain hankalalta. Oletko jo kokeillut tyyliin "läpi harmaan kiven" tahdon voimalla puskemalla? Oletko huomannut jonkin ajan kuluttua olevasi väsynyt jatkuviin ponnisteluihisi? Minäkin tein ennen asioita tuohon tyyliin ja puskin eteenpäin tahdon voimalla "läpi kivien ja kantojen". Tämä johti lopulta siihen, että olin hyvin onneton, väsynyt ja masentunut.

Oletko jo kokeillut tyyliin yritän ajatella vain pelkästään positiivisia asioita, niin tämä vetää hyviä tapahtumia puoleensa? Mitä olet sitten aikasi pinnisteltyäsi tehnyt, mikäli näin ei sitten olekaan tapahtunut? Olen kuullut todella usein tästä, että yritetään vain olla positiivisia ja sitten ihmetellään kun ei vedetä toiveita ja unelmia puoleensa. Hampaat irvessä positiivisuus saatika muulla tavoin epäaito positiivisuus ei toimi. Tiedän tämän omakohtaisesta kokemuksesta.

MISTÄ TÄSSÄ KIRJAN TARINASSA ON KYSE:

Onko sinulle joku sinun elämässäsi sanonut, että sinun toiveesi ja unelmasi on lähes tai täysin mahdoton toteutuakseen? Onneksi olkoon! Niin on minullekin!

Tällaisessa tilanteessa on todella tärkeää, että pysyy omassa voimassaan eikä anna jonkin tahon mielipiteen asentua uskomukseksi. Uskomukset nimittäin ohjaavat sinuakin ja aivan tiedostamattasi. Näin ei kuitenkaan tarvitse olla, vaan sinä voit halutessasi tulla tietoiseksi.

Haluatko sinä itse päättää mihin uskoa ja mihin sinulla mahdollisuus? Jos vastasit kyllä, niin hienoa, sillä sinä olet valinnut ottaa askeleen kohti sinun omaa voimaasi. Tämä on hyvä alku.

Vai haluatko sinä, että joku toinen päättää sinun puolestasi sen mihin sinun pitää uskoa ja mihin sinulla on mahdollisuus? Jos vastasit kyllä, niin tällöin sinä annoit oman voimasi juuri pois.

 

Oletko miettinyt sitä miten luoda toisen mielestä mahdottomista tai mahdottomilta tuntuvista asioista täysin mahdollisia? Haluatko sinä tietää miten tämä tehdään käytännössä? Miten tämä tehdään luonnollisesti eikä keinotekoisesti?

Oletko valmis tarkastelemaan asioita muistakin näkökulmista kuin vain siitä vanhasta ja tutusta näkökulmasta?

 

Jos vastasit kyllä, kannattaa jatkaa lukemista.

Oletko miettinyt mitä se sinun oma voimasi oikeastaan on?

Oletko ajatellut miksi suurin osa ihmisistä näyttää välttelevän ja karttavan omassa voimassa olemista?

Miksi niin harvat ihmiset kykenevät olemaan omassa voimassaan?

Iso osa ihmisistä kun näyttää suorastaan vaativan, että jokin ulkoinen taho käskee heitä miten syödä, juoda ja miten elää. Miksi näin?

Omassa voimassa oleminen perustuu psykologiaan ja siihen miten traumat syntyvät sekä miten traumat vaikuttavat meidän kehoomme ja mieleemme käytännössä. Omassa voimassa olemisessa on kyse hyvin perustavanlaatuisista ja maanläheisistä asioista. Omassa voimassa olemisessa on kyse kokonaisvaltaisista asioista - siitä miten kaikki asiat yhdistetään kehon ja mielen tasoilla mukaanlukien meidän syvempi tietoisuutemme.

Kiinnostaako sinua seuraavat asiat?

 

💎 Sinä haluat oppia miksi sinun elämässäsi ei tapahdu niitä asioita, joita sinä niin kovasti toivoisit. Sinun toiveesi voi olla esimerkiksi toive onnellisesta parisuhteesta, toive lapsesta, toive paremmasta taloudellisesta toimeentulosta, toive paremmasta terveydestä. Toiveesi ja unelmasi voi olla aivan mikä tahansa.

💎 Sinä haluat oppia mitä sinä voit tehdä, jotta sinä voit alkaa elämään sellaista elämää, jossa sinun toiveesi ja unelmasi toteutuvat ja jossa sinulle todella tapahtuu ihmeitä.

 

💎Haluatko oppia tällaisista asioista tosi tarinoiden - todellisten tapahtumien - muodossa? Haluatko sinä oppia olemaan sinun omassa voimassasi? Sinun oma voimasi kun on avain kohti sitä, että sinun toiveesi ja unelmasi saavat mahdollisuuden toteutua.

💎 Haluatko tietää mitä sinä voit tehdä parantaaksesi sinun kokonaisvaltaista hyvinvointiasi – fyysisesti ja henkisesti?

Mikäli vastasit kyllä joihinkin ylläoleviin kysymyksiin, on tämä e-kirja on sinulle. Tämä on tosi tarina, jossa on useita ihmeitä. Tämä on tosi tarina siitä mitä omassa voimassa oleminen tarkoittaa käytännön elämässä.

Lukemalla tämän kirjan saat mahdollisuuden oivaltaa mitä syvällisellä itsensä kuuntelemisella voi saada aikaan. Kaikki on mahdollista, kun opit kuuntelemaan ennen kaikkea sinua itseäsi vapaana muista ja muiden uskomuksista. Tämän kirjan kautta näet sen miten asioita voi tehdä toisellakin tapaa kuin sillä vanhalla jo totutulla tavalla. Moni asia menee usein täysin eritavalla kun vain opit kuuntelemaan sinua itseäsi. Sinä itse olet usein sinun haluamiesi asioiden esteenä, koska sinä teet asioista usein paljon vaikeampia kuin ne todellisuudessa ovat.

Tämä e-kirja on sinulle, jos...

 

💎 Sinä haluat pysyä elinvoimaisena ja hyvinvoivana luonnollisin keinoin.

💎 Sinä haluat oppia elämään säilyttäen selkeyden haastellisissa ja vaikeissakin elämäntilanteissa.

 

💎 Sinä sairastelet usein tai et koe voivasi kovin hyvin.

 

💎 Sinä mietit mitä tehdä ja miten selviytyä, kun elämä koettelee sinua tai kun on hankalaa.

 

💎 Sinä olet kiinnostunut omien voimavarojesi ja lahjojesi löytämisestä.

 

💎 Sinä haluat löytää omia vahvuuksiasi.

 

💎 Haluat laajentaa tietoisuuttasi eli haluat oppia näkemään asioita useammasta näkökulmasta.

 

💎Haluat parantaa oloasi - siltä miltä sinusta tuntuu - niin fyysisesti kuin henkisesti.

 

 

HUOM! Tämä e-kirja EI ole henkilöille, jotka haluavat ajatella asioita vain siitä yhdestä vanhasta näkökulmasta. Tämä e-kirja on heille, jotka haluavat katsoa asioita useammasta eri näkökulmasta kuin vain siitä yhdestä vanhasta näkökulmasta.

 

LUKIJOIDEN KOMMENTTEJA E-KIRJASTA IHMEIDENTEKIJÄ:

 

"Marin tapa kirjoittaa on hyvin maanläheinen ja teksti on helposti ymmärrettävää ja soljuvaa. Minä suosittelen kirjaa sinulle, joka haet ratkaisua ongelmiisi ja olet kokenut elämässäsi ikäviä asioita kuten esim. menettänyt jonkun tai jotakin. Kirja soveltuu hyvin sinulle, joka olet kiinnostunut oman itsesi löytämisestä ja siitä kuka sinä todella olet. Kirja on sinulle mikäli sinä haluat löytää sinun omia vahvuuksiasi. Ihmeidentekijä on jouhevasti luettava kirja, jota suosittelen lämpimästi."

-Nainen 55v.- 

"Tämä kirja osui todella syvälle minuun. Minulle tuli kirjaa lukiessa helpottava tunne siitä, että minä en ole yksin näiden asioiden kanssa. Samaistuin Marin kirjoittamiin asioihin todella paljon. Tämä kirja avasi myös silmiäni mm. narsismista. Suosittelen tätä kirjaa sinulle, joka haluat muutosta ja kasvua. Suosittelen tätä kirjaa sinulle, joka olet muutoksen kynnyksellä omassa elämässäsi. Kannattaa myös muistaa se, että jos tämä kirja triggeröi sinua, niin siinä on iso lahja sinulle lukijana. ;) Ihmeidentekijä muistuttaa minua siitä miten tärkeää on hyväksyä kaikki tunteet - aivan kaikki tunteet - ja miten tärkeää on antaa anteeksi - myös ja ennen kaikkea itselle. Tämä kirja on sinua vahvistava tuki ja apu muutoksen kynnyksellä! Tämän kirjan lukeminen oli minulle hyvin vahvistava kokemus!"

-Nainen 36v.-

"Tämä kirja nosti esiin paljon asioita omasta elämästäni - hyvin samankaltaisia kokemuksia kuin mistä Mari on kirjoittanut. Huomasin prosessoivani kirjan sisältöä ja heijastavani sitä omaan elämääni automaattisesti. Kirja avaa hyvin mm. sitä mitä tunteiden tukahduttaminen saa aikaan elämässä. Oli helpottavaa lukea monista omassa elämässäni olevista asioista, joiden kanssa olen painiskellut ja lukea Marin kokemukset vastaavista asioista ja siitä miten Mari on kyennyt irtipäästämään lukuisista asioista. Tämä tuo helpotuksen tunteen, kun voi lukea, että joku on oikeasti selvinnyt vastaavista asioista. Ihmeidentekijä on kokemuksellinen, hieno ja voimaannuttava kirja!"

-Nainen 28v.-

 

KIRJAN KIRJOITTAJASTA

Mari Hakkarainen

Mari on kokonaisvaltainen valmentaja ja henkilöstöjohtamisen ammattilainen.

Ison osan aiempaa elämääni elin sen mukaan mitä muut odottivat minulta ja suoritin elämääni niin, että muilla olisi hyvä olla. Aiemmassa elämässäni en uskaltanut olla oma itseni, koska erityisherkkänä vaistosin aina välittömästi sen, miten miellyttää toisia. Aiemmin näin toimimalla menetin oman voimani, olin masentunut ja jatkuvasti hyvin väsynyt.

 

Minä sairastelin menneisyydessäni paljon sekä ajauduin toistuvasti narsistisiin parisuhteisiin, joissa parisuhteen toinen osapuoli näki aina kaiken vian ja syyn minussa – ja menneisyydessäni minä suostuin tähän. Menneisyydessäni erityisherkkyyteni aiheutti minulle enemmän ongelmia ja kärsin erityisherkkyydestäni kuin että olisin kokenut sen voimavarana.

 

Hain aikanani apua ongelmaani psykoterapeutilta, seksuaaliterapeutilta ja NLP valmentajalta. Valitettavasti nämä alan erityisasiantuntijat eivät pystyneet auttamaan minua löytämään juurisyitä minun ongelmaani saatika miten käsitellä nämä asiat kokonaisvaltaisesti niin kehon kuin mielen tasolla. Vasta sitten kun minä aloitin kääntymisen itseeni ja aloitin syvällisen sisäisen Tie Omaan Voimaan työskentelyn, löysin juurisyyn siihen miksi minä sairastelin niin paljon ja miksi minä ajauduin narsistisiin parisuhteisiin, joissa toinen osapuoli pahoinpiteli minua. Löysin myös keinot siihen miten kääntää erityisherkkyys voimavaraksi ja vahvuudeksi käytännössä.

 

Tämän sisäisen Tie Omaan Voimaan työskentelyn myötä minun elämäni lähti muuttumaan positiivisesti täysin! Se mikä on parasta on se, että kun minä olen löytänyt juurisyyt ongelmiini, eheyttänyt itseni niin kehon kuin mielen tasolla, ovat kaikki asiat elämässäni muuttuneet positiivisesti ja ennen kaikkea pysyvästi. Elän nykyisin elämääni omasta voimastani käsin.

​Olen kirjoittanut tämän kirjan sinulle, joka haluat katsoa asioita toisestakin näkökulmasta kuin vain siitä vanhasta ja tutusta näkökulmasta.

 

Olen auttanut vuosien aikana lukuisia ihmisiä kaikenlaisissa heidän haasteissaan ja ongelmissaan kuten mm. terveyteen liittyvissä, parisuhdeasioissa, stressin hallinnassa, työelämän haasteissa jne.

Tärkein oppini nousee nykyisin omasta sydämestäni, sydämeni kautta tulevasta tietoisuudesta. Nykyisin minun sydämeni äänen kuuntelu ja tieto, joka tulee sydämestäni, on tärkein ohjenuorani kaikessa mitä teen.

 

​Jos ajattelet tyyliin "äh, en minä pysty tähän, mistä Mari kirjoittaa", niin se on sinun mielesi tuottamaa harhaa ja tuo on uskomus, josta luit jo aiemmin. Mietipä siis uudelleen ja muista, että sinä olet Ihmeidentekijä.

 

Inspiroivia lukuhetkiä!

_3130149-Edit_Mari maaliskuu 2020.jpg
Kuva: JP Spets / Valokuvaamo Loppi
bottom of page