top of page

LUONNOLLISESTI

e-kirja

Tosi tarina siitä kuinka kuinka voit säilyttää hedelmällisyytesi ja tulla raskaaksi luonnonmukaisesti,

vaikka jotkut lääkärit sanoisivat toisin.

MISTÄ TÄSSÄ KIRJAN TARINASSA ON KYSE:

Mitä tehdä kun sinulla on unelma tulla raskaaksi luonnonmukaisesti, mutta lääkäri sanoo lääketieteeseen vedoten ettei se onnistu?

Haluatko tulla raskaaksi luonnollisesti etkä kovin mielelläsi haluaisi lähteä kalliisiin ja raskaisiin hedelmöityshoitoihin, jotka usein sekoittavat niin sinun kehosi kuin mielesi tasapainon?

Kerron tässä kirjassani millaisten luonnonmukaisten menetelmien avulla sinä tuet raskaaksi tulon mahdollisuutta todistetusti.

 

Näiden luonnonmukaisten menetelmien avulla saat myös mahdollisuuden palautua takaisin tasapainon tilaan raskaiden hedelmöitys-/hormonihoitojen jäljiltä.

 

Näiden luonnonmukaisten menetelmien avulla sinä tuet myös turvallista raskautta. Itselleni oli hyvin hämmentävää huomata, että suomalaisessa neuvolassa ei puhuta mitään mm. kemikaaleista ja niiden käytöstä raskauden aikana.

Tämä e-kirja on sinulle, jos...

Haluat oppia mitä tehdä ja miten selviytyä vahvempana vastoinkäymisten edessä.

Haluat tukea elinvoimaista ja tasapainoista oloasi kokonaisvaltaisesti - niin kehon kuin mielen tasoilla.

Haluat oppia mitä tehdä ja miten selviytyä, kun elämä koettelee sinua fyysisesti ja / tai psyykkisesti

 

Haluat säilyttää ja tukea hedelmällisyyttäsi sekä hormonitasapainoasi luonnollisesti. HUOM! Tämä koskee niin naisia kuin miehiä.

Haluat toipua hedelmällisyyshoidoista takaisin elinvoimaiseen ja tasapainoiseen olotilaan luonnollisesti.

 Olet raskaana ja mietit mihin kaikkiin asioihin sinun kannattaisi kiinnittää huomiota raskauden aikana tukeaksesi raskauttasi luonnollisesti. Itselleni oli hämmentävää, että neuvolassa ei puhuttu mitään mm. kemikaaleista.

Haluatko tyytyä yksinomaan siihen tilanteeseen mitä lääkäri sanoo sinusta ja sinun mahdollisuuksistasi? Valtaosa, jotka ovat käyneet lävitse hedelmöityshoidot sanovat niitä henkisesti ja fyysisesti hyvin raskaiksi ja kertovat, että niistä palautuminen vie aikaa niin henkisesti kuin fyysisesti. Mitä jos luonnollinen raskaus olisi kuitenkin mahdollista - siitäkin huolimatta vaikka lääkäri sanoisi toisin?

 

VANHA MAAILMA VS. UUSI MAAILMA

 

Vanha maailma: Uskot siihen mitä lääkäri sanoo ja kilttinä tyttönä käyt lävitse raskaat ja kalliit hedelmöityshoidot. Mitä jos et siitäkään huolimatta tule raskaaksi? Tällöin olet tilanteessa, jossa sinulla on mennyt paljon rahaa, ja kehosi sekä mielesi ovat hormonilääkityksien johdosta epätasapainossa. Mikäli tulet raskaaksi hedelmöityshoitojen avulla, saatat tuntea hoitojen päätyttyä, että kehosi eikä mielesi ole kovinkaan tasapainoinen. Tunnet olosi kiukkuiseksi ja ärtyneeksi - ja olet kireä kuin viulun kieli.

 

Uusi maailma: Uskot siihen mahdollisuuteen, että itseäsi ja kehoasi kuuntelemaan opettelemalla saat mahdollisuuden tulla raskaaksi luonnonmukaisesti. Luonnonmukaisesti tämän tekemällä tuet omaa hyvinvointiasi niin henkisesti kuin fyysisesti, koska kehoosi ei tungeta sen tasapainon sekoittavia ylimääräisiä hormoneja. Haluat tukea hyvinvointiasi luonnonmukaisesti parhaalla mahdollisella tavalla ja tuntea olosi samaan aikaan elinvoimaiseksi ja hyväksi. Tunnet olosi tasapainoiseksi, hyvinvoivaksi, rennoksi ja elinvoimaiseksi. Tämä elinvoima ja hyvä olo levittäytyy myös muille elämäsi osa-alueille.

 

Kummassako yllämainituista maailmoista sinä haluat elää? Oletko valmis uhraamaan oman tasapainosi ja oman hyvinvointisi sen kustannuksella, että tulisit raskaaksi?

 

Minä tein valinnan kuunnella minun omaa hyvinvointiani ja halusin tukea luonnonmukaista raskaaksi tuloa. Minä olen ikuisesti kiitollinen itselleni tästä valinnastani.

Saat mahdollisuuden oppia näitä taitoja, jotka johtavat sinut fyysisesti ja psyykkisesti tasapainoiseen ja elinvoimaiseen tilaan Tie Omaan Voimaan menetelmän kautta.

Tie Omaan Voimaan menetelmällä sinä saat mm. seuraavaa:

 

+Tuet sinun psyykkistä ja fyysistä hyvinvointiasi

 

+ Tuet kehosi ja mielesi välistä tasapainoa

+Tuet sinun elinvoimaista työ- ja toimintakykyäsi

+Saat mahdollisuuden löytää itsestäsi uusia voimavaroja ja lahjoja sekä opit, miten voit hyödyntää näitä voimavarojasi sinun oman elämäsi eri osa-alueilla

+Pääset halutessasi kohtaamaan ja parantamaan sinun haasteidesi ja ongelmiesi juurisyyt. Juurisyyt käsittelemällä tulokset ovat pysyvämpiä ja kestävämpiä kuin ”ruosteen päälle maalaaminen”-tekniikalla aikaansaadut väliaikaiset helpotukset. 

Voit oppia kehittämästäni Tie Omaan Voimaan menetelmästä enemmän kirjastani.

Mutta kuka minä olen tästä puhumaan? Millä tavalla olen itse oppinut ja toteuttanut tämän kaiken käytännössä Tie Omaan Voimaan menetelmän avulla? Tässä lyhyt esittelyni:

KIRJAN KIRJOITTAJASTA

Mari Hakkarainen on kokonaisvaltainen valmentaja ja henkilöstöjohtamisen ammattilainen.

Ison osan aiempaa elämääni elin sen mukaan mitä muut odottivat minulta ja suoritin elämääni niin, että muilla olisi hyvä olla. Aiemmassa elämässäni en uskaltanut olla oma itseni, koska erityisherkkänä vaistosin aina välittömästi sen, miten miellyttää toisia. Aiemmin näin toimimalla menetin oman voimani, olin masentunut ja jatkuvasti hyvin väsynyt.

Kun aloin toivomaan lasta ja kävin mediassa hyväksi tituleeratun huippuklinikan lääkärin vastaanotolla, olin pöyristynyt siitä miten huippulääkäri tyrmäsi lapsitoiveeni täysin. Lääkärin mukaan minun mahdollisuuteni saada lapsi olivat tyyliin lottovoitto. Lääkärin mukaan ainoa toivo olisi hedelmöityshoidoissa.

Minä kuuntelin kuitenkin itseäni ja sydäntäni sekä pysyin omassa voimassani. Mihin tämä johti? Siihen, että tulin raskaaksi luonnollisesti. Jaan sinulle nyt tosi tarinan muodossa kaiken sen mitä minä olen kokenut ja mitä olen tehnyt ratkaistakseni tämän lääkärin mukaan mahdottoman asian.

Olen perustanut Tie Omaan Voimaan valmennusohjelman ja autan ihmisiä myös kokonaisvaltaisen valmennuksen yksityisvastaanotollani. Jaan sinulle tässä kirjassani kehittämäni Tie Omaan Voimaan menetelmän opit, jotta sinäkin saat mahdollisuuden päästä tielle sinun omaan voimaasi. Tätä menetelmää voi käyttää myös muihin elämän haasteisiin ja ongelmiin, kuten esim. stressiin, ahdistukseen, unettomuuteen, ihmissuhdeongelmiin jne. Voit oppia tästä menetelmästä enemmän kirjastani.

 

Tämän Tie Omaan Voimaan työskentelyn myötä minun elämäni on muuttunut positiivisesti täysin! Käytin tätä menetelmää myös tähän tilanteeseen, kun lääkäri tyrmäsi lapsiunelmani täysin.

 

Elän nykyisin elämääni omasta voimastani käsin.

​Olen kirjoittanut tämän kirjan sinulle, joka haluat katsoa asioita toisestakin näkökulmasta kuin vain siitä vanhasta ja tutusta näkökulmasta.

 

Olen auttanut vuosien aikana lukuisia ihmisiä kaikenlaisissa heidän haasteissaan ja ongelmissaan kuten mm. terveyteen liittyvissä, parisuhdeasioissa, stressin hallinnassa, työelämän haasteissa jne.

Tärkein oppini nousee nykyisin omasta sydämestäni, sydämeni kautta tulevasta tietoisuudesta. Nykyisin minun sydämeni äänen kuuntelu ja tieto, joka tulee sydämestäni, on tärkein ohjenuorani kaikessa mitä teen.

 

OPIT TÄSTÄ KIRJASTA MM. SEURAAVIA ASIOITA:

+ Miten mm. vesi, ruoka ja stressi vaikuttavat hedelmällisyyteesi ja raskaaksi tulemiseen sekä yleisesti sinun hyvinvointiisi.

+ Mitkä luonnonmukaiset keinot auttoivat minua tulemaan raskaaksi, siitä huolimatta, vaikka lääkäri oli sanonut sen olevan mahdotonta.

+ Miten toivuin kilpirauhasen vajaatoiminnasta.

+ Mitkä ovat Tie Omaan Voimaan menetelmän askeleet.

+ Todellisen elämän esimerkkejä siitä mitä Tie Omaan Voimaan menetelmällä saa aikaan. Miten ihmiset, jotka ovat käyttäneet tätä menetelmää ovat toipuneet mm. ahdistuksesta, stressistä ja unettomuudesta.

KIRJAN PITUUS JA MUOTO

 

Kirjan pituus on 130 sivua.

 

Kirjan muoto: e-kirja eli sähköisessä muodossa oleva kirja. Kirjaa luetaan tietokoneelta, älypuhelimelta tai lukulaitteelta. Saat kirjan välittömästi maksun jälkeen luettavaksesi eli sinun ei tarvitse odottaa kirjan toimitusta.

TUTKIMUSTIETOA

Vuonna 2013 Itä-Suomen yliopistossa tehdyssä väitöstutkimuksessa todettiin, että yllättävän moni jättää kesken hedelmöityshoidot. Tutkimukseen osallistuneista lähes joka kolmas keskeytti hoidot. Yleisin syy hoitojen keskeytyksiin oli se, että hedelmöityshoidot koettiin psyykkisesti hyvin raskaiksi. Alle puolet hedelmöityshoidon läpikäyneistä sai lopulta lapsen hedelmöityshoidolla. Väitöstutkimuksen teki lääketieteen lisensiaatti Paula Kuivasaari-Pirinen.

Tämä tutkimustulos kuvastaa hyvin sitä mitä totesin jo aiemmin: yhä useammat ihmiset harkitsevat vakaasti sitä haluavatko he uhrata oman psyykkisen ja fyysisen tasapainonsa rankkojen ja kalliiden hedelmöityshoitojen vuoksi. Kummanko sinä haluaisit valita:

A) Elinvoimaisen ja tasapainoisen hyvinvoinnin ja samalla mahdollisesti raskaaksi tulemisen

VAI

B) Raskaat, stressaavat ja kalliit hedelmöityshoidot kera stressistä kireän mielen? Ja kenties siinä hedelmöityshoitojen ohella tulet mahdollisesti raskaaksi, mutta kuten väitöstutkimus osoitti: alle puolet hedelmöityshoidon läpikäynneistä sai lopulta lapsen. 

 

Kumpi oheisista vaihtoehdoista sinusta tuntuu paremmalta vaihtoehdolta?

Haluaisitko sinä tukea sinun kehosi tasapainoa luonnollisesti, niin että sinun kehosi ja mielesi menisivät kohti tasapainoista olotilaa? Kohti elinvoimaista hyvinvointia?

 

Miltä mahdollinen raskaus tuntuisi sinusta tästä uudesta elinvoimaisesta ja tasapainon olotilasta käsin? Miltä se, jos et tulisikaan raskaaksi, tuntuisi tästä uudesta elinvoimaisesta ja tasapainon olotilasta käsin? Miltä koko muu elämä tuntuisi tästä elinvoimaisesta ja tasapainon olotilasta käsin?

Tästä luonnonmukaisesta kehon tasapainon tukemisesta voit oppia kirjastani Luonnollisesti.

BONUS KUN OSTAT KIRJAN NYT

Kirjan ostajalle yhden tunnin (1h) valmennuspuhelu kirjan kirjoittajan Marin kanssa. Valmennuspuhelu toteutetaan kirjan lukemisen jälkeen. Laskutan normaalisti tällaisesta valmennuspuhelusta 70 eur. Valmennuspuheluun osallistuminen on vapaaehtoista.

NOPEAN TILAAJAN ETU

Saat tämän kirjan nyt tarjoushintaan 24eur (sis. ALV. 10%).

Tarjous on voimassa toistaiseksi.

Kirjan hinta on normaalisti 33eur (sis. ALV. 10%).

 

Säästät nyt 9eur kirjan hinnassa ja saat lisäksi 70eur arvoisen valmennuspuhelun kirjan kirjoittajan Marin kanssa. Näiden etujen arvo on yhteensä 79eur! Saat nämä 79eur arvoiset edut toimimalla nopeasti nyt.

P.S: E-kirjani sisältää -10% alennuskoodin AQVA Finland Oy:n kaikkiin tuotteisiin. Saat alennuskoodin kirjastani.

HALUAN OSTAA E-KIRJAN "LUONNOLLISESTI" TÄSTÄ

bottom of page