top of page

to 16. huhtik.

|

LIVE WEBINAARI

MAKSUTON LIVE WEBINAARI OMASSA VOIMASSA OLEMISESTA

Muistatko vielä sen tunteen, joka sinulla oli lapsena, kun kaikki oli mahdollista?

Rekisteröityminen on suljettu
Katso muita tapahtumia
MAKSUTON LIVE WEBINAARI OMASSA VOIMASSA OLEMISESTA
MAKSUTON LIVE WEBINAARI OMASSA VOIMASSA OLEMISESTA

Paikka & aika

16. huhtik. 2020 klo 18.00 – 19.30

LIVE WEBINAARI

Tietoa tapahtumasta

Oletko ajatellut, että kohtaamalla ongelmiesi taustalla olevat juurisyyt ja kulkemalla tunnelukkojesi lävitse parantaisit nukkumistasi, vähentäisit ahdistustasi ja stressiäsi sekä parantaisit fyysistä ja henkistä hyvinvointiasi?

Oletko ajatellut, että kohtaamalla ongelmiesi taustalla olevat juurisyyt ja kulkemalla menneisyytesi asioiden lävitse sinun parisuhteesi paranisi?

Oletko ajatellut, että kohtaamalla ongelmiesi taustalla olevat juurisyyt ja kulkemalla menneisyytesi asioiden lävitse sinä löytäisit parisuhteen?

Oletko ajatellut, että löytämällä omaan voimaasi, sinä alat kokemaan yhä enemmän hyviä ja voimaannuttavia fiiliksiä? Jos sinä koet ja tunnet jotain negatiivista tai sinun elämässä tapahtuu jotakin ikävää ja negatiivista, niin omassa voimassa ollessasi sinä ymmärrät mistä sinun tunteesi & tuntemuksesi johtuvat sekä sinä osaat käytännössä käsitellä tunteesi ja tuntemuksesi niin, että ne eivät kasaannu sinulle taakaksi. Edellämainittu heijastuu positiivisesti sinun henkiseen ja fyysiseen hyvinvointiisi.

Oletko ajatellut, että käsittelemällä menneisyytesi asiat, vanhat käyttäytymismallit ja kohtaamalla traumasi säästät loppupeleissä aikaa kaikilla sinun elämäsi osa-alueilla? Töissä: sinä mm. teet työt tehokkaammin ja löydät aivan uudenlaisia ratkaisuja, joita sinä et ole kyennyt aiemmin näkemään. Edellämanitun johdosta sinun ei tarvitse enää viedä töitä kotiin. Kotona ja vapaa-ajalla: sinulla säästyy aikaa sinulle itsellesi, sinun perheellesi, sinun parisuhteellesi. Sinä alat yhä enemmän tekemään juuri niitä asioita, joista sinä olet aina haaveillut.

Mikäli olet ajatellut jotakin tai kaikkea näistä, osallistu maksuttomaan Tie Omaan Voimaan webinaariin:

LUE LISÄÄ MAKSUTON LIVE WEBINAARI

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page