top of page
Kuva kuolemaan tutustuminen mainokseen.jpg

KUOLEMAAN TUTUSTUMINEN

Tie Omaan Voimaan Valmennuspalvelut järjestää yhteistyössä Shamaaniveljien Roy Rolamon kanssa päivän, jossa pääset tutustumaan kuolemaan.

Päivän aikana keskustelemme siitä mitä kuolema on tai ei ole ja onko sitä. Mietimme mitä kuolema voi meille opettaa ja mistä voimme luopua. Pohdimme suhdettamme kuolemaan. Päästämme ulos pelkoa, vihaa, surua ja otamme vastaan iloa, rauhaa ja rakkautta. Teemme kaksi shamaanimatkaa, jossa jälkimmäisessä luovumme ja ”kuolemme” sekä ”synnymme” uudelleen.

Tähän päivään osallistuminen edellyttää, että olet jo tehnyt joitakin shamaanimatkoja ja että sinulla on matkoilta saatuna voimaeläin.

Päivä alkaa klo 10.00 ja päättyy noin klo 16.00–17.00. Omia eväitä syömme sopivassa kohtaa. Tarjolla on kahvia, teetä ja raikasta suodatettua vettä.

Päivä järjestetään Lopella, tarkemmin osoitteessa Rosamundatie 1, Loppi. Mikäli tulet pääkaupunkiseudulta junalla Riihimäkeen, niin sinulle järjestyy tarvittaessa kuljetus Riihimäeltä Lopelle ja takaisin junalle. Tämä kuljetus juna-asemalta Riihimäeltä Lopelle ja takaisin kuuluu päivän hintaan. On myös mahdollista päästä Espoosta tulevan Royn kyydissä.

Tarvitset päivää varten oman alustan ja huovan sekä omat eväät.

Ajankohta: Lauantai 4.3.2023.

Aloitus: klo10:00.

Päivän päätös on noin klo 16:00-17:00.

Päivän hinta on: 125 eur (sis. ALV. 24 %).

Lisätietoja: www.shamaaniveljet.fi tai shamaaniveljet@gmail.com tai 0400 446 784 / Roy

Ilmoittautuminen tähän tapahtumaan oheisen linkin kautta:

ILMOITTAUDU PÄIVÄÄN TÄSTÄ


Ilmoittautuminen on sitova. Lähetämme sinulle sähköpostiin maksuohjeet 25 euron varausmaksua varten. Maksamalla varausmaksun varaat paikan itsellesi. Varausmaksu palautetaan vain järjestäjien peruessa tapahtuman. Loppusumma, 100 euroa, maksetaan paikan päällä käteisellä, kortilla tai MobilePaylla.

 

 

Olet lämpimästi tervetullut!
 

Roy Rolamo
Shamaaniveljet

ja

Mari & Marko
Tie Omaan Voimaan Valmennuspalvelut

bottom of page