top of page

MAKSUTON TIE OMAAN VOIMAAN LIVE PARISUHDEWEBINAARI 

HALUATKo PARANTAA PARISUHDETTASI? HALUATKO LÖYTÄÄ PARISUHTEEN?

Couple on a Walk

Me kaikki voimme halutessamme parantaa parisuhdettamme. Parisuhteemme on elämämme tärkeimpiä ihmissuhteita, joten eikö siihen yhteen tärkeimmistä ihmissuhteista kannata panostaa? Haluaisitko sinä parantaa parisuhdettasi? Haluaisitko sinä parantaa parisuhteesi vuorovaikutusta? Mietityttääkö parisuhteessasi jotkut asiat? Kaipaatko vastauksia ja varmuutta siihen miksi asiat menevät parisuhteessasi siten kuten ne menevät? Kaipaatko vastauksia ja varmuutta parisuhteesi tulevaisuutta ajatellen? Haluaisitko elää aidosti onnellista parisuhdetta, jossa te molemmat parisuhteen osapuolet olisitte hyvinvoivia ja aidosti tasapainossa - niin henkisesti kuin fyysisesti?

Oletko sinkku, mutta haluaisitko parisuhteen ja sitä oikeaa ei vain tunnu löytyvän? Oletko kyllästynyt ainaisiin parisuhde sovellusten pläräämiseen? Tuntuuko, että kaikissa ehdokkaissa on lopulta aina jotakin vikaa? Mietityttääkö sinua se miksi et löydä parisuhdetta, joka kestäisi?

Parisuhteessa olevat, kuulostaako tämä tutulta: ”Kaikki tai lähes kaikki menee pieleen parisuhteessani. Olen yrittänyt vaikka mitä saadakseni sen toimimaan, mutta tuntuu siltä, että mikään ei vaan auta. Tuntuu, että joinakin päivinä rakastan häntä ja joinakin päivinä en. Ehkäpä minä en edes oikein tiedä, mitä rakkaus on. Ajattelin, että tällä kerralla – tässä parisuhteessa - kaikki on toisenlaista, mutta miksi näin ei nyt sitten olekaan? Miksi me olemme ajautuneet tähän tilanteeseen? Kaikkihan oli aluksi niin hyvin ja nyt tuntuu, että me olemme yhdessä vain koska me olemme tottuneet olemaan? Ehkä tämä kaikki on vain minun syytäni? Ehkä minun on parempi elää yksin. Kaipaan niin sitä tunnetta, joka minulla ja meillä oli suhteemme alkuaikoina?” Jos tämä kuulostaa kokonaan tai edes osaksi tutulta, kannattaa osallistua tähän live webinaariin.

 

HUOM! Sinun asiasi voi olla myös täysin tai lähestulkoon hyvin sinun parisuhteessasi ja sinä voit silti osallistua tähän live webinaariin. Riittää, että sinulla on vain halua kehittää itseäsi ja parantaa sinun parisuhdettasi.

 

Sinkkuna olevat, kuulostaako tämä tutulta: ”Löydätkö aina jotain vikaa tapaamistasi ehdokkaista? Tuntuuko, että alat olemaan väsynyt ainaiseen nettideittailuun? Kaipaatko onnellista, tasapainoista ja aitoa parisuhdetta, mutta sen oikean löytäminen tuntuu todella hankalalta? Kun aloitat uuden parisuhteen, tuntuuko kaikki alkuun todella hyvältä, kunnes vanhat haamut alkavat taas tulemaan esiin ja sama vanha kaava toistuu yhä uudelleen ja uudelleen? Etkö pääse parisuhteissasi juuri vuotta pidemmälle kun suhde jo päättyy ja seuraavan ehdokkaan etsintä alkaa taas?” Jos tämä kuulostaa edes osaksi tutulta, kannattaa osallistua tähän live webinaariin.

Kun osallistut tähän maksuttomaan live webinaariin opit:

  • Parisuhteessa olevat: Opit mitä Omassa Voimassa oleminen tarkoittaa parisuhteessa.

  • Sinkut: Opit miksi parisuhteen löytäminen on hankalaa, mikäli sinä et ole omassa voimassasi?

  • ​​​​​​​Parisuhteessa olevat: Mitkä asiat ovat tärkeitä ymmärtää mikäli sinä haluat luoda parisuhteen, jossa sinä olet Omassa Voimassasi.

  • Sinkut: Mitkä asiat ovat tärkeitä ymmärtää mikäli sinä haluat vetää puoleesi parisuhteen, jossa sinä olet Omassa Voimassasi.
     

  • Parisuhteessa olevat ja sinkut: Miksi ihmiset harvemmin ovat parisuhteissaan Omassa Voimassaan.

  • Parisuhteessa olevat: Miten sinun parisuhteesi voi muuttua positiivisesti, kun sinä alat olemaan Omassa Voimassasi.

  • Sinkut: Miten parisuhde-elämäsi voi muuttua positiivisesti, kun sinä alat olemaan Omassa Voimassasi.

Webinaarin pitävät Tie Omaan Voimaan perustajat:

Mari Hakkarainen ja Marko Tarkkala

Mari ja Marko ovat molemmat oivaltaneet omaa

ihmisyyttään, käsitelleet ja kohdanneet omia ongelmiaan sekä menneisyyden asioitaan. He ovat käsitelleet omia käyttäytymismallejansa sekä opiskelleet useita vuosia sitä miten toisia ihmisiä autetaan heidän ihmisyydessään, ongelmissaan, käyttäytymismalleissaan ja traumoissaan.

Marilla ja Markolla on molemmilla useita  asiakkaita  yksityishenkilöinä, yrityksinä ja organisaatioina. He tietävät käytännössä ja hyvin konkreettisesti sen mitä omassa voimassa oleminen tarkoittaa ja miten omaan voimaan pääsee.

Voit halutessasi lukea heidän taustoistaan enemmän tästä.

Sari Hakkarainen ja MarkoTarkkala

LIVE WEBINAARIN Ajankohta 9.6.2020 klo19.30-20.30

bottom of page