top of page

MAKSUTON LIVE WEBINAARI OMASSA VOIMASSA OLEMISESTA

Muistatko vielä sen tunteen, joka sinulla oli lapsena, kun kaikki oli mahdollista?

Happy family: mother, father, children s

Oletko koskaan miettinyt sitä, että millainen olisi sellainen työpaikka tai elämä, jossa edes 51% ihmisistä ovat tietoisia omista tunteistaan, tuntemuksistaan ja triggereistään eivätkä projisoi omia juttujaan tai ongelmiaan ympäristöönsä?

 

Oletko koskaan miettinyt sitä, että periaatteessa asiasi ovat ihan hyvin, mutta tuntuu niin kuin jotakin syvällisempää puuttuisi?

 

Onko sinulla stressiä ja siitä heijastuvia haasteita tai jopa ongelmia kuten esim. unettomuutta ja ahdistusta?

 

Onko elämäsi hivenen tai enemmän epätasapainossa; tuntuuko, että jokin tietty asia elämässäsi vie liikaa energiaasi?

 

Onko sinulla jonkin verran epätietoisuutta siitä mitä sinä haluat tehdä tai siinä miten sen saavutat?

 

Onko sinulla haasteita pysyä elämäsi tiukoissa tilanteissa tasapainoisena, läsnäolevana, selkeänä ja tietoisena?

 

Oletko huomannut, että elämässäsi toistuvat samat asiat yhä uudelleen ja uudelleen?

Oletko ajatellut, että käsittelemällä menneisyytesi asiat, sinulla olisi mahdollisuus parantua erilaisista riippuvuuksista? Riippuvuuksista kuten esim. tupakka, alkoholi tai haitallinen ruokariippuvuus, joka heijastuu mm. painon jojoiluna.

Jos vastasit kyllä tai ehkä yhteen tai useampaan ylläolevaan kysymykseen, kannattaa sinun osallistua maksuttomaan Tie Omaan Voimaan live webinaariin:

Oletko ajatellut, että kohtaamalla ongelmiesi taustalla olevat juurisyyt ja kulkemalla tunnelukkojesi lävitse parantaisit nukkumistasi, vähentäisit ahdistustasi ja stressiäsi sekä parantaisit fyysistä ja henkistä hyvinvointiasi?

 

Oletko ajatellut, että kohtaamalla ongelmiesi taustalla olevat juurisyyt ja kulkemalla menneisyytesi asioiden lävitse sinun parisuhteesi paranisi?

 

Oletko ajatellut, että kohtaamalla ongelmiesi taustalla olevat juurisyyt ja kulkemalla menneisyytesi asioiden lävitse sinä löytäisit onnellisen ja tasapainoisen parisuhteen?

Oletko ajatellut, että löytämällä omaan voimaasi, sinä alat kokemaan yhä enemmän hyviä ja voimaannuttavia fiiliksiä? Jos sinä koet ja tunnet jotain negatiivista tai sinun elämässä tapahtuu jotakin ikävää ja negatiivista, niin omassa voimassa ollessasi sinä ymmärrät mistä sinun tunteesi & tuntemuksesi johtuvat sekä sinä osaat käytännössä käsitellä tunteesi ja tuntemuksesi niin, että ne eivät kasaannu sinulle eivätkä kenellekään muullekaan taakaksi. Edellämainittu heijastuu positiivisesti sinun henkiseen ja fyysiseen hyvinvointiisi.

Oletko ajatellut, että käsittelemällä menneisyytesi asiat, vanhat käyttäytymismallit ja kohtaamalla traumasi säästät loppupeleissä aikaa kaikilla sinun elämäsi osa-alueilla? Töissä: sinä mm. teet työt tehokkaammin ja löydät aivan uudenlaisia ratkaisuja, joita sinä et ole kyennyt aiemmin näkemään. Edellämainitun johdosta sinun ei tarvitse enää viedä töitä kotiin. Kotona ja vapaa-ajalla: sinulla säästyy aikaa sinulle itsellesi, sinun perheellesi, sinun parisuhteellesi. Sinä alat yhä enemmän tekemään juuri niitä asioita, joista sinä olet aina haaveillut.

Mikäli olet ajatellut jotakin tai kaikkea näistä - tai mikäli aloit ajattelemaan nyt - osallistu maksuttomaan Tie Omaan Voimaan live webinaariin:

Kun osallistut tähän maksuttomaan live webinaariin opit:

  • Mitä omassa voimassa oleminen tarkoittaa käytännössä

  • Mitkä asiat ovat tärkeitä ymmärtää, mikäli haluat luoda elämän, jossa sinä olet aidosti omassa voimassasi

  • Miksi ihmiset eivät ole omassa voimassaan, mikä sinua estää olemasta omassa voimassasi

  • Miten mahdollistat omaan voimaan pääsemisen

  • Kuinka sinun elämäsi voi muuttua, kun sinä alat olemaan omassa voimassasi

Webinaarin pitävät Tie Omaan Voimaan perustajat:

Mari Hakkarainen ja Marko Tarkkala

Mari ja Marko ovat molemmat oivaltaneet omaa

ihmisyyttään, käsitelleet ja kohdanneet omia ongelmiaan sekä menneisyyden asioitaan. He ovat käsitelleet omia käyttäytymismallejansa sekä opiskelleet useita vuosia sitä miten toisia ihmisiä autetaan heidän ihmisyydessään, ongelmissaan, käyttäytymismalleissaan ja traumoissaan.

Marilla ja Markolla on molemmilla useita  asiakkaita  yksityishenkilöinä, yrityksinä ja organisaatioina. He tietävät käytännössä ja hyvin konkreettisesti sen mitä omassa voimassa oleminen tarkoittaa ja miten omaan voimaan pääsee.

Voit halutessasi lukea heidän taustoistaan enemmän tästä.

Sari Hakkarainen ja MarkoTarkkala

LIVE WEBINAARIN Ajankohta 5.5.2020 klo18.00-19.30

bottom of page