top of page

tie omaan voimaan parisuhdeverkkokurssi

Me kaikki voimme halutessamme parantaa parisuhdettamme. Parisuhteemme on elämämme tärkeimpiä ihmissuhteita, joten eikö siihen yhteen tärkeimmistä ihmissuhteista kannata panostaa? Haluaisitko sinä parantaa parisuhdettasi? Haluaisitko sinä parantaa parisuhteesi vuorovaikutusta? Mietityttääkö parisuhteessasi jotkut asiat? Kaipaatko vastauksia ja varmuutta siihen miksi asiat menevät parisuhteessasi siten kuten ne menevät? Kaipaatko vastauksia ja varmuutta parisuhteesi tulevaisuutta ajatellen? Haluaisitko elää aidosti onnellista parisuhdetta, jossa te molemmat parisuhteen osapuolet olisitte hyvinvoivia ja aidosti tasapainossa - niin henkisesti kuin fyysisesti?

Oletko sinkku, mutta haluaisitko parisuhteen ja sitä oikeaa ei vain tunnu löytyvän? Oletko kyllästynyt ainaisiin parisuhde sovellusten pläräämiseen? Tuntuuko, että kaikissa ehdokkaissa on lopulta aina jotakin vikaa? Mietityttääkö sinua se miksi et löydä parisuhdetta, joka kestäisi?

TÄMÄ VERKKOKURSSI EI OLE MYYNNISSÄ
Happy Couple Hugging

Parisuhteessa olevat, kuulostaako tämä tutulta: ”Kaikki tai lähes kaikki menee pieleen parisuhteessani. Olen yrittänyt vaikka mitä saadakseni sen toimimaan, mutta tuntuu siltä, että mikään ei vaan auta. Tuntuu, että joinakin päivinä rakastan häntä ja joinakin päivinä en. Ehkäpä minä en edes oikein tiedä, mitä rakkaus on. Ajattelin, että tällä kerralla – tässä parisuhteessa - kaikki on toisenlaista, mutta miksi näin ei nyt sitten olekaan? Miksi me olemme ajautuneet tähän tilanteeseen? Kaikkihan oli aluksi niin hyvin ja nyt tuntuu, että me olemme yhdessä vain koska me olemme tottuneet olemaan? Ehkä tämä kaikki on vain minun syytäni? Ehkä minun on parempi elää yksin. Kaipaan niin sitä tunnetta, joka minulla ja meillä oli suhteemme alkuaikoina?” Jos tämä kuulostaa kokonaan tai edes osaksi tutulta, kannattaa osallistua tähän parisuhdeverkkovalmennukseen.

HUOM! Sinun asiasi voi olla myös täysin tai lähestulkoon hyvin sinun parisuhteessasi ja sinä voit silti osallistua tälle parisuhdeverkkokurssille. Riittää, että sinulla on vain halua kehittää itseäsi ja parantaa sinun parisuhdettasi.

​Sinkkuna olevat, kuulostaako tämä tutulta: ”Löydän aina jotain vikaa tapaamistani ehdokkaista. Tuntuu, että alan olemaan väsynyt ainaiseen nettideittailuun. Kaipaan onnellista, tasapainoista ja aitoa parisuhdetta, mutta sen oikean löytäminen tuntuu todella hankalalta. Kun aloitan uuden parisuhteen, tuntuu kaikki alkuun todella hyvältä, kunnes vanhat haamut alkavat taas tulemaan esiin ja sama vanha kaava toistuu yhä uudelleen ja uudelleen. En ymmärrä miksi näin tapahtuu yhä uudelleen ja uudelleen. En pääse parisuhteissani juuri vuotta pidemmälle, kun suhde jo päättyy ja seuraavan ehdokkaan etsintä alkaa taas.” Jos tämä kuulostaa edes osaksi tutulta, kannattaa osallistua tähän parisuhde verkkovalmennukseen.

TÄMÄ VERKKOKURSSI EI OLE MYYNNISSÄ
Couple on a Walk

Hyvin usein kun meillä ihmisillä olisi mahdollisuus kohdata meidän omia juttujamme, meidän omia menneisyyden asioitamme, meitä alkaa ahdistamaan niin henkisesti kuin fyysisesti ja lähdemme karkuun. Lähdemme karkuun tekemään jotakin muuta ja pidämme itsemme kiireisinä, jotta meidän ei vain tarvitsisi kohdata niitä tunteita ja tuntemuksia, joita alkaa nousemaan, kun ei ole mitään tekemistä. Aika usein tapahtuu myös niin, että syytämme kumppaniamme tai sitten käännämme syytökset meihin itseemme. Yllättävän usein tapahtuu myös niin, että kun parisuhde päättyy, alkaa piakkoin uusi parisuhde. Alkuun me kuvittelemme löytäneemme elämämme rakkauden, niin eipä aikaakaan kun samat haamut alkavat nostamaan taas päätään. Näin tapahtuu ennemmin tai myöhemmin. Elämä on siitä niin mielenkiintoinen kokonaisuus, että elämä antaa meille aina uusia mahdollisuuksia eheytyä lapsuuden pettymyksistämme ja kasvaa aikuiseksi kaikilla tasoilla.

Meille kerrotaan median kautta hyvän parisuhteen aineksista paljon ja meille neuvotaan erilaisia tekniikoita, joilla parantaa parisuhdetta. Meille neuvotaan erilaisia tekniikoita, joilla löytää parisuhde. Oletko lukenut jonkin parisuhdekirjan tai käynyt päivän tai parin parisuhdekurssin? Onko alkuun kirjan luettuasi tai päivän kurssin käytyäsi tuntunut, että hitsit vieköön, nythän nämä asiat menevätkin parisuhteessani tai suhteen etsinnässä parempaan suuntaan! Kunnes sitten jonkin ajan kuluttua huomaat, että mikään ei todellisuudessa olekaan mennyt pysyvästi ja aidosti parempaan suuntaan? Tiedätkö sinä miksi näin tapahtuu? Näin tapahtuu, koska me ajaudumme hyvin helposti suorittamaan kirjoissa ja päivän tai parin kursseilla neuvottuja asioita. Se on kuin ottaisimme pillerin ja toivoisimme, että tämä pilleri ratkaisi kaikki meidän kipumme ja ongelmamme, joita podemme parisuhteessamme tai sen etsinnässä. Näin tapahtuu, koska kirjan ja päivän tai parin kurssin suorittamalla sinä et pääse käsiksi juurisyihin. Saadaksesi positiivisen pysyvän muutoksen aikaan, sinun on mentävä pintaa syvemmälle ja löydettävä juurisyyt. Vasta sitten kun löydät juurisyiden äärelle, sinun ongelmasi tai haasteesi ratkeaa pysyvästi.

Sinä voit valita käyttää rahasi edellä mainittuihin kirjoihin ja päivän tai parin parisuhdekursseihin ja tuudittautua näin pintapuoliseen asian rapsuttamiseen. Näin toimimalla huijaat lopulta vain itseäsi ja todellisuudessa - pinnan alla - sinä jatkat samojen ongelmien pyörittämistä. Sinä voit halutessasi myös lähteä rapsuttamaan pintaa hivenen syvemmälle, alkaa näkemään todellisia syy-seuraussuhteita ja alkaa aidosti ymmärtämään miten sinun persoonallisuutesi on rakentunut ja miksi sinun parisuhteessasi ilmenevät ne haasteet tai ongelmat, jotka siinä ilmenevät tai miksi sinä et löydä aidosti onnellista parisuhdetta. Pintaa syvemmälle menemällä sinä voit myös alkaa näkemään sen miksi ajaudut tietynlaisiin ja tietyntyylisiin parisuhteisiin. Jos siis haluat parantaa parisuhdettasi pysyvästi ja aidosti, kannattaa osallistua tälle parisuhde verkkokurssille. Tämä parisuhde verkkokurssi ei vaadi kumppanisi osallistumista. Riittää, että sinulla on halua kehittää itseäsi ja parantaa sinun parisuhdettasi. Jos olet tilanteessa, jossa sinä haluat parisuhteen, niin tämä parisuhde verkkokurssi toimii mainiosti myös sinulle. Sinä et tarvitse parisuhdetta osallistuaksesi tälle verkkokurssille. Riittää, että sinulla on halua kehittää itseäsi ja että unelmasi on löytää aidosti onnellinen parisuhde.

Happy Couple
TÄMÄ VERKKOKURSSI EI OLE MYYNNISSÄ
Couple Laughing

Tie Omaan Voimaan parisuhdeverkkokurssilla opit mm.

  • Sinun omista rehellisistä tunteistasi ja tarpeistasi sekä miten ilmaiset näitä rakentavasti.

  • Aitoa läsnäoloa itselle ja muille.

  • Rajoista ja rajattomuudesta. Miten nämä heijastuvat elämääsi ja parisuhteeseesi tai sen puutteeseen?

  • Opit tunnistamaan mitkä ovat syvemmällä sinussa – sinun sisälläsi - olevat avaimet ja ratkaisut haasteisiisi: haluatpa sitten parantaa parisuhdettasi tai löytää sellaisen.

  • Opit tunnistamaan mitkä ovat ulkopuolelta tulevia ja opittuja selviytymiskeinoja sekä sen miksi ne eivät toimi ja tuo pysyviä ratkaisuja ihmissuhteisiisi.

  • Opit ymmärtämään sen miksi sinä toimit parisuhteessasi niin kuin sinä toimit.

  • Opit ymmärtämään miksi sinä ajaudut tietynlaisiin parisuhteisiin kerta toisensa jälkeen. Miksi sinä valitset niin kuin valitset?

  • Opit mitä voit tehdä, kun olet tiedostanut tilanteen.

Tämän parisuhdeverkkokurssin käytyäsi sinulla on syvempi ymmärrys itsestäsi ja sinun parisuhteestasi. Saat selkeyttä ja tasapainoa omaan polkuusi ja tukea tarvitsemiisi asioihin. Kurssilla olevien tehtävien ja harjoituksien avulla opit itsestäsi ja parisuhteestasi tai parisuhteesi etsimisestä. Kurssin tehtävät ovat monimuotoisia: osa tehtävistä ja harjoituksista on luettavassa muodossa, osa audiona ja osa videona. Sinä teet tehtävät itsellesi kirjallisessa muodossa.

Miten tämä parisuhde verkkokurssi eroaa muista parisuhdekursseista?

Tämä eroaa muista parisuhdekursseista siten, että tällä kurssilla sinä pääset rapsuttaman pintaa syvemmälle ja pääset käsiksi juurisyihin. Me haluamme, että sinä saat pysyvämpää apua kuin mitä sinä saat parisuhdekirjan tai päivän kurssin käytyäsi. Sinä voit ja saat lukea kirjoja ja käydä päivän kursseilla edelleen ja voit edelleen valita jatkaa samojen vanhojen asioidesi pyörittämistä. Sinä voit myös valita toisin ja lähteä kohti uudenlaista maailmaa, jossa sinä alat voimaan kokonaisvaltaisesti paremmin, olemaan selkeämpi ja tasapainoisempi. Edellämainitulla on välitön positiivinen vaikutus sinun parisuhteeseesi tai parisuhteen etsintään.

Verkkokurssi alkaa: kun ostat verkkokurssin.
Verkkokurssi päättyy: kolme (3) kuukautta verkkokurssin ostosta.
Verkkokurssin kesto: kolme (3) kuukautta.
Verkkokurssin hinta: 150 euroa (sis. ALV. 24%)

Kaikki materiaali on käytössäsi kuusi (6) kuukautta ostosta.
 

TÄMÄ VERKKOKURSSI EI OLE MYYNNISSÄ

Valmentajasi tällä verkkokurssilla

Mari Hakkarainen

Mari Hakkarainen on kokonaisvaltainen valmentaja ja henkilöstöjohtamisen ammattilainen.

Ison osan aiempaa elämääni elin sen mukaan mitä muut odottivat minulta ja suoritin elämääni niin, että muilla olisi hyvä olla. Aiemmassa elämässäni en uskaltanut olla oma itseni, koska erityisherkkänä vaistosin aina välittömästi sen, miten miellyttää toisia. Aiemmin näin toimimalla menetin oman voimani, olin masentunut ja jatkuvasti hyvin väsynyt.

 

Menneisyydessäni minä ajauduin toistuvasti narsistisiin parisuhteisiin, joissa parisuhteen toinen osapuoli näki aina kaiken vian ja syyn minussa – ja menneisyydessäni minä suostuin tähän. Hain aikanani apua ongelmaani psykoterapeutilta, seksuaaliterapeutilta ja NLP valmentajalta. Valitettavasti nämä alan erityisasiantuntijat eivät pystyneet auttamaan minua löytämään juurisyitä minun ongelmaani. Vasta sitten kun minä aloitin kääntymisen itseeni ja aloitin syvällisen sisäisen työskentelyn, löysin JUURISYYN siihen MIKSI minä ajauduin narsistisiin parisuhteisiin, joissa toinen osapuoli pahoinpiteli minua niin henkisesti kuin toisinaan myös fyysisesti. Tämän sisäisen Tie Omaan Voimaan työskentelyn myötä minun elämäni lähti muuttumaan positiivisesti täysin! Elän nykyisin elämää omasta voimastani - sydämestäni - käsin.

​Minä kerron sinulle kaiken oman matkani varrella oppimani. Olen auttanut vuosien aikana lukuisia ihmisiä mm. heidän parisuhdeasioissaan ja löytämään kohti unelmiensa parisuhdetta.

Tärkein oppini nousee nykyisin omasta sydämestäni, sydämeni kautta tulevasta tietoisuudesta. Nykyisin minun sydämeni äänen kuuntelu ja tieto, joka tulee sydämestäni, on tärkein ohjenuorani kaikessa mitä teen.

_3130149-Edit_Mari maaliskuu 2020.jpg
Kuva: JP Spets / Valokuvaamo Loppi

Marko Tarkkala

Marko Tarkkala on kokonaisvaltainen valmentaja ja ammattivalmentaja.

Aiemmin elämässäni minulla oli pelko pidempiin parisuhteisiin. Tunsin sitoutumisen pelkoa, joka heijastui pakoiluun parisuhteen tuomasta vastuusta. Aiemmin elämässäni en ollut selkeä, tasapainoinen ja olin lisäksi kiltteyteni vuoksi myös manipuloitavissa. Aiemmin ihmissuhteissani löysin myös aina jotain vikaa muista.

Kun olen lähtenyt Tielle Omaan Voimaani ja aloittanut työskentelemään syvällisesti itseni kanssa, tajusin syvällisesti ongelmieni juurisyyt sekä sen minkä takia olin aiemmin karttanut sitoutumista parisuhteeseen, ja sen kautta tulevaan vastuunottoon. Hyvä sydämisyyteni ja kiltteyteni vuoksi minun oli aiemmin vaikea tiedostaa sitä, että olen myös ollut melko helposti manipuloitavissa. Nykyisin olen ymmärtänyt sen, että vaikka olen kiltti ja hyväsydäminen niin minulla saa olla selkeät rajat, joka ilmenee mm. siten, että ilmaisen oman mielipiteeni riippumatta siitä mitä toinen on mieltä. Kuuntelen tietysti myös puolisoani, mutta hänen mielipiteensä ei määritä minun mielipidettäni.

Haluan jakaa kaiken tietotaitoni ja vuosien itseni syvällisen tutkiskelun kautta löytämäni tietotaidon sinun käyttöösi, sinun avuksesi. Olen auttanut monia ihmisiä heidän erilaisten henkisten ongelmien kanssa, ja yksi niistä on parisuhdeasiat.

MarkoTarkkala

Verkkokurssin tehtävät löytyvät Campwire järjestelmästä. Saat sisäänpääsyn verkkokurssin materiaaliin kuuden (6) kuukauden ajaksi.

Luettavaa / kuunneltavaa / katsottavaa, tehtäviä ja harjoituksia on keskimäärin neljä (4) per kuukausi. Kun työtä tehdään pintaan syvemmälle, on tällöin enemmän kuin hyvä varata prosessiin riittävästi aikaa. Tällä verkkokurssilla ei myöskään lähdetä suorittamaan asioita, joten siksikin tehtävien sisäistämiseen tarvitsee varata aikaa. Sinä voit tehdä tehtäviä omaan tahtiisi, mutta saat kuitenkin ohjeet siitä, millainen tahti tavallisesti toimii parhaiten. Saat kurssisi täysin digitaalisessa helppokäyttöisessä muodossa, voit seurata ohjeita tietokoneella, taulutietokoneella tai älypuhelimella. Saat myös täyden pääsyn kurssimateriaaliin kuuden (6) kuukauden ajaksi.

Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi mukaan tälle verkkokurssille! Ethän epäröi satsata sinun omaan hyvinvointiisi ja sinun läheistesi hyvinvointiin. Tällä kurssilla voi olla kauaskantoiset positiiviset vaikutukset sinun kokonaisvaltaiseen hyvinvointiisi ja myös sinun läheistesi hyvinvointiin.

Koska meillä on vuosien kokemus ihmisten valmentamisesta, annamme tälle verkkokurssille 100% tyytyväisyystakuun. Sinulla on 14 päivää aikaa tutustua kurssiin ja siihen mennessä julkaistuihin materiaaleihin sekä tehtäviin. Jos päätät, ettei tämä jostain syystä sovikaan sinulle, saat rahasi takaisin.

TÄMÄ VERKKOKURSSI EI OLE MYYNNISSÄ
bottom of page