top of page

VAIVATON MUUTOS PÄIVÄ

Meillä on nyt ainutlaatuinen mahdollisuus tarjota paikka neljälle (4) osallistujalle vaivattoman muutoksen päivään, jossa voit halutessasi tarkastella omia asioitasi tai oman työyhteisösi asioita tai kollektiivisesti suurempia yhteiskunnallisia asioita.

Ohessa tietoa päivästä:

Ajankohta: LA 2.4.2022 klo9.00–17.00 (sisältää 1 h lounastauon)

Paikka: Rosamundatie 1, Loppi

Mitä vaivaton muutos on?

Vaivaton muutos on terapeuttinen lähestymistapa, joka pyrkii ymmärtämään perheen sisältä löytyviä käyttäytymismalleja. Tämän terapian kautta voit nähdä ja analysoida sitä, miten suhteet läheisimpiin ihmisiin, perheeseesi, vaikuttavat sinuun itseesi ja elämääsi. Tätä terapiamuotoa voi käyttää omien asioiden tarkastelun lisäksi myös työyhteisön asioiden tarkasteluun tai suurempien yhteiskunnallisten asioiden tarkasteluun.

On totta, että persoonasi, elämänkatsomuksesi ja se, miten kohtaat jokapäiväisen elämän, ovat muodostuneet lapsuudessasi oppimien asioiden pohjalta. Usein emme ymmärrä, minkä takia kärsimme tietyistä ongelmista tai minkä takia emme pysty muuttamaan tiettyjä mielipiteitämme.

 

Vaivaton muutos päivä auttaa ymmärtämään, mistä tämä kaikki kumpuaa, ja sen kautta voit saada tarvittavat välineet muutoksen tekemiseen.

Tämä terapia muoto on osoittautunut tehokkaaksi ja sen suosio kasvaa koko ajan.

mitä sinä saat tästä päivästä?

Vaivattoman muutos päivän hyödyt:

· Tämän päivän avulla voit ymmärtää, mistä ongelmat ovat lähtöisin. Useat terapeutit keskittyvät löytämään ratkaisuja. Vaivattomassa muutoksessa aloitat elämäsi, ja mahdollisesti ongelmiesi alkulähteiltä. Sen avulla voit ymmärtää, kuinka negatiiviset mallit saattavat vaikuttaa sinuun, ja se antaa sinulle ratkaisuja, joiden avulla voit yrittää muuttua toimivalla tavalla.

· Tämä päivä on terapiamuoto, joka vaatii pienemmän ajallisen panoksen. Suurimmassa osassa psykologisia terapiamuotoja tarvitaan kuukausia tai vuosia, jotta häiritsevä tilanne saataisiin hoidettua. Vaivaton muutos terapia vaatii huomattavasti vähemmän aikaa, sillä ongelman juurten ymmärtäminen on helpompaa.

· Voit selvittää henkisiä ongelmia; masennusta, aggressiota, jatkuvia vaikeita ihmissuhteita jne. Ei väliä, mistä ongelmasta kärsit, voit muuttaa sen vaivattoman muutoksen avulla. Tämä on sen ansiota, että kaikki henkiset ongelmat kumpuavat systemaattisesta kärsimyksestä. Kun ymmärrät sen alkulähteet, voit selvittää ongelman kohtaamalla sen.

· Tämä päivä parantaa ihmissuhteitasi. Vaivaton muutos päivä auttaa sinua näkemään, mikä perheessäsi tai työyhteisössäsi on vialla, ja sen avulla voit kohentaa tilannetta. Joskus et pysty muuttamaan jo opittuja tapoja, mutta pystyt muuttamaan omaa käytöstäsi.

Ohjaajamme:

Samhita Donaggio

Ohessa Samhita kertoo itsestään:

 

"Hei,

kutsuisin itseäni ”elämäntaiteilijaksi” nimeltä Samhita Donaggio. Jotkut ehkä vielä muistavat minua Bettan:ina, mutta Samhita-nimellä on kuitenkin ollut oma suuri merkityksensä kasvuprosessissani. Samhita on sanskritia, tarkoittaen kerätä parhaimmat osiot yhteen kokonaisuudeksi, ja tämä on ollut minulle todella tarpeen tiedostaa.

Olen suomenruotsalainen äitini puolelta, joka on syntynyt Viipurissa ja puoliksi italialainen isäni puolelta (Veneziasta). Vaikka olen syntynyt Ruotsissa ja myös asunut siellä sekä Italiassa, olen kuitenkin aina ollut Suomen kansalainen.

Yhtä lailla kuin juureni näytti olevan siellä täällä, olen rönsyillyt joka suuntaan kiinnostuneena vähän kaikesta. Tämä on tietty tuntunut rikastuttavalta niinä hetkinä, mutta samalla hajottavalta ja siksi kai aloin etsiä itseäni – omien juurieni kautta.

Tähän tulikin sitten vastaani sopivasti tietynlainen työskentelymenetelmä, jota kutsutaan konstellaatioksi (asetelmiksi) ja jonka ansiosta pääsin katsomaan sekä tarkastelemaan elämääni liittyviä asioita mm. ensin alkuun suvun ja perheen dynamiikan näkökulmasta.

Kaikki muut ”rönsyilyt” olen nyt aika lailla siivonnut pois matkani varrella poimien kuitenkin talteen "kulta-jyvät", lisäten ne tänä päivänä käyttämääni ja kehittämääni menetelmään ja tilaan, jota kutsun Vaivattomaksi Muutokseksi. Mottoni tähän on: ”Joskus on parempi nähdä asioita kuin omistaa niitä”.

Koulutustaustani on kaupallisen- ja kosmetologikoulutuksen lisäksi joitakin mainitakseni:

Family Constellation- (Perhekonstellaatio) ja Psykokinesiologi-terapeutti

Dipl.Navajo-terapeutti, Psychic massage (Italia), Shindo-rentoutusohjaaja, Värikonsultti (Aura Soma), Numerologia (Gladys Lobos), Hengitys-ohjaaja (Boris Aranovichin opissa).

Olen organisoinut paljon kursseja ulkomailta Suomeen tulleille vierailijoille ja saanut heiltä samalla paljon oppeja.

Yksi tärkeimmistä opeista – joka on läsnä minussa edelleen joka hetki - olen saanut suoraan Hawaijilaiselta Ho’oponopono menetelmän kehittäjältä Dr. Hue Len:ltä."

**********************************

PÄIVÄN HINTA: 150 eur (sis. ALV. 24%).

Hinta sisältää kahvia, teetä, suodatettua vettä, tuorepuristettua tuoremehua ja hedelmiä.

Lasku lähetetään sähköpostiisi ja laskun eräpäivä on 31.3.2022. Tarvittaessa voimme sopia laskun eräpäivän huhtikuun puolelle (kirjoita tästä ilmoittautumislomakkeeseen).

Kannattaa toimia nopeasti mikäli haluat mahtua mukaan tähän ainutlaatuiseen päivään! Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

HUOM! Paikkoja on vapaana AINOASTAAN neljälle (4) osallistujalle, sillä puolet paikoista on jo valmiiksi varattu! 

ILMOITTAUTUMINEN

lämpimästi tervetuloa tähän ainutlaatuiseen päivään!

bottom of page