IHMEIDENTEKIJÄ

e-kirja

Tosi tarina siitä kuinka sinustakin voi tulla ihmeidentekijä ja kuinka tämä kaikki on super-

luonnollista.

 

💎 Onko sinulle joku sinun elämässäsi sanonut, että sinun toiveesi ja unelmasi on täysin mahdoton toteutuakseen? Onneksi olkoon! Niin on minullekin!

 

Minulle on sanottu mm. lääketieteeseen vedoten, etteivät tietyt asiat olisi mukamas lainkaan mahdollisia minulle. Näin on sanottu myös minun puolisolleni Markolle. Markolle on sanottu mm. hänen selkänsä suhteen ettei hänen selkänsä tule toimimaan niin, että hän voisi elää normaalia elämää. Haluatko tietää sen mitä minä tein, mitä Marko on tehnyt ja mitä sinä voit tehdä tällaisessa tilanteessa, kun jokin taho teilaa täysin sinun toiveesi, unelmasi ja sinun mahdollisuutesi?

 

Tällaisessa tilanteessa on todella tärkeää, että pysyy omassa voimassaan eikä anna jonkin tahon mielipiteen asentua uskomukseksi. Uskomukset nimittäin ohjaavat sinuakin ja aivan tiedostamattasi. Näin ei kuitenkaan tarvitse olla, vaan sinä voit halutessasi tulla tietoiseksi.

MISTÄ TÄSSÄ OIKEIN ON KYSE?

 

Haluatko sinä itse päättää mihin uskoa ja mihin sinulla mahdollisuus? Jos vastasit kyllä, niin hienoa, sillä sinä olet valinnut ottaa askeleen kohti sinun omaa voimaasi. Tämä on hyvä alku.

 

Vai haluatko sinä, että joku toinen päättää sinun puolestasi sen mihin sinun pitää uskoa ja mihin sinulla on mahdollisuus? Jos vastasit kyllä, niin tällöin sinä annoit oman voimasi juuri pois.

💎Haluatko sinä oppia miten luoda mahdottomista tai mahdottomilta tuntuvista asioista täysin mahdollisia? Haluatko sinä tietää miten tämä tehdään käytännössä?

 

Haluatko oppia tosi tarinan muodossa sen, miten minä loin erään tahon mielestä mahdottomista asioista täysin mahdollisia ja vieläpä hyvin luonnollisesti?

💎Oletko valmis tarkastelemaan asioita muistakin näkökulmista kuin vain siitä vanhasta ja tutusta näkökulmasta?

Jos vastasit kyllä, kannattaa jatkaa lukemista.

Oletko pohtinut seuraavia asioita:

💎 Jos ajattelet, että saavutat toiveesi ja unelmasi tyyliin "läpi harmaan kiven" tahdon voimalla puskemalla, niin tämä ei valitettavasti toimi niin. Tuo on vanhaa maailmaa. Minäkin tein ennen asioita tuohon tyyliin ja puskin eteenpäin tahdon voimalla "läpi kivien ja kantojen". Tämä johti lopulta siihen, että olin hyvin onneton, väsynyt ja masentunut.

💎Jos taas ajattelet, että saavutat sinun toiveesi ja unelmasi tyyliin yritän ajatella vain pelkästään positiivisia asioita, niin tämä vetää hyviä tapahtumia puoleensa. Mitä sinä teet sitten kun olet aikasi pinnistellyt ja näin ei sitten tapahdukaan? Olen kuullut todella usein tästä, että yritetään olla positiivisia ja sitten ihmetellään kun ei vedetä toiveita ja unelmia puoleensa. Hampaat irvessä saatika muulla tavoin epäaito positiivisuus ei toimi. Tiedän tämän omakohtaisesta kokemuksesta.

 

💎 Sinä haluat oppia miksi sinun elämässäsi ei tapahdu niitä asioita, joita sinä niin kovasti toivoisit. Sinun toiveesi voi olla esimerkiksi toive onnellisesta parisuhteesta, toive lapsesta, toive paremmasta taloudellisesta toimeentulosta, toive paremmasta terveydestä. Toiveesi ja unelmasi voi olla aivan mikä tahansa.

💎 Sinä haluat oppia mitä sinä voit tehdä, jotta sinä voit alkaa elämään sellaista elämää, jossa sinun toiveesi ja unelmasi toteutuvat ja jossa sinulle todella tapahtuu ihmeitä.

 

 

💎Oletko miettinyt mitä se sinun oma voimasi on? Oletko ajatellut miksi suurin osa ihmisistä näyttää välttelevän ja karttavan omassa voimassa olemista? Miksi niin harvat ihmiset kykenevät olemaan omassa voimassaan?

 

Omassa voimassa oleminen perustuu psykologiaan ja siihen miten traumat syntyvät sekä miten traumat vaikuttavat meidän kehoomme ja mieleemme käytännössä. Omassa voimassa olemisessa on kyse hyvin perustavanlaatuisista ja maanläheisistä asioista. Omassa voimassa olemisessa on kyse kokonaisvaltaisista asioista - siitä miten kaikki asiat yhdistetään kehon ja mielen tasoilla mukaanlukien meidän syvempi tietoisuutemme.

 

💎Haluatko oppia tällaisista asioista tosi tarinoiden - todellisten tapahtumien - muodossa? Haluatko sinä oppia olemaan sinun omassa voimassasi? Sinun oma voimasi kun on avain kohti sitä, että sinun toiveesi ja unelmasi saavat mahdollisuuden toteutua.

💎 Haluatko tietää mitä sinä voit tehdä parantaaksesi sinun kokonaisvaltaista hyvinvointiasi – fyysisesti ja henkisesti?

Mikäli vastasit kyllä joihinkin ylläoleviin kysymyksiin, on tämä e-kirja on sinulle. Tämä on tosi tarina, jossa on useita ihmeitä. Tämä on tosi tarina siitä mitä omassa voimassa oleminen tarkoittaa käytännön elämässä.

Tämä e-kirja on sinulle, jos...

 

💎 Mietit mitä tehdä ja miten selviytyä, kun elämä koettelee sinua.

 

💎 Sinä olet kiinnostunut oman itsesi löytämisestä.

 

💎Haluat löytää omia vahvuuksiasi.

 

💎Haluat laajentaa tietoisuuttasi.

 

💎Haluat parantaa oloasi - siltä miltä sinusta tuntuu - niin fyysisesti kuin henkisesti.

 

 

HUOM! Tämä e-kirja EI ole henkilöille, jotka haluavat ajatella asioita vain siitä yhdestä vanhasta näkökulmasta. Tämä e-kirja on heille, jotka haluavat katsoa asioita useammasta eri näkökulmasta kuin vain siitä yhdestä vanhasta näkökulmasta.

 

Lukijoiden kommentteja e-kirjasta Ihmeidentekijä:

 

"Marin tapa kirjoittaa on hyvin maanläheinen ja teksti on helposti ymmärrettävää ja soljuvaa. Minä suosittelen kirjaa sinulle, joka haet ratkaisua ongelmiisi ja olet kokenut elämässäsi ikäviä asioita kuten esim. menettänyt jonkun tai jotakin. Kirja soveltuu hyvin sinulle, joka olet kiinnostunut oman itsesi löytämisestä ja siitä kuka sinä todella olet, kuka sinä olet syvemmältä olemukseltasi. Kirja on sinulle mikäli sinä haluat löytää sinun omia vahvuuksiasi. Ihmeidentekijä on jouhevasti luettava kirja, jota suosittelen lämpimästi." -Nainen 55v.- 

"Tämä kirja osui todella syvälle minuun. Minulle tuli kirjaa lukiessa helpottava tunne siitä, että minä en ole yksin näiden asioiden kanssa. Samaistuin Marin kirjoittamiin asioihin todella paljon. Tämä kirja avasi myös silmiäni mm. narsismista. Suosittelen tätä kirjaa sinulle, joka haluat muutosta ja kasvua. Suosittelen tätä kirjaa sinulle, joka olet muutoksen kynnyksellä omassa elämässäsi. Kannattaa myös muistaa se, että jos tämä kirja triggeröi sinua, niin siinä on iso lahja sinulle lukijana. ;) Ihmeidentekijä muistuttaa minua siitä miten tärkeää on hyväksyä kaikki tunteet - aivan kaikki tunteet - ja miten tärkeää on antaa anteeksi - myös ja ennen kaikkea itselle. Tämä kirja on sinua vahvistava tuki ja apu muutoksen kynnyksellä! Tämän kirjan lukeminen oli minulle hyvin vahvistava kokemus!" -Nainen 36v.-

 

Kirjan kirjoittajasta

Mari Hakkarainen

Mari on henkinen valmentaja, kokonaisvaltainen valmentaja ja henkilöstöalan ammattilainen.

Ison osan aiempaa elämääni elin sen mukaan mitä muut odottivat minulta ja suoritin elämääni niin, että muilla olisi hyvä olla. Aiemmassa elämässäni en uskaltanut olla oma itseni, koska erityisherkkänä vaistosin aina välittömästi sen, miten miellyttää toisia. Aiemmin näin toimimalla menetin oman voimani, olin masentunut ja jatkuvasti hyvin väsynyt.

 

Minä sairastelin menneisyydessäni paljon sekä ajauduin toistuvasti narsistisiin parisuhteisiin, joissa parisuhteen toinen osapuoli näki aina kaiken vian ja syyn minussa – ja menneisyydessäni minä suostuin tähän. Menneisyydessäni erityisherkkyyteni aiheutti minulle enemmän ongelmia ja kärsin erityisherkkyydestäni kuin että olisin kokenut sen voimavarana.

 

Hain aikanani apua ongelmaani psykoterapeutilta, seksuaaliterapeutilta ja NLP valmentajalta. Valitettavasti nämä alan erityisasiantuntijat eivät pystyneet auttamaan minua löytämään juurisyitä minun ongelmaani. Vasta sitten kun minä aloitin kääntymisen itseeni ja aloitin syvällisen sisäisen työskentelyn, löysin JUURISYYN siihen miksi minä sairastelin niin paljon ja miksi minä ajauduin narsistisiin parisuhteisiin, joissa toinen osapuoli pahoinpiteli minua. Löysin myös keinot siihen miten kääntää erityisherkkyys voimavaraksi ja vahvuudeksi käytännössä.

 

Tämän sisäisen Tie Omaan Voimaan työskentelyn myötä minun elämäni lähti muuttumaan positiivisesti täysin! Se mikä on parasta on se, että kun minä olen löytänyt juurisyyt ongelmiini, ovat kaikki asiat elämässäni muuttuneet positiivisesti ja ennen kaikkea pysyvästi. Elän nykyisin elämääni omasta voimastani käsin.

​Olen kirjoittanut tämän kirjan sinulle, joka haluat katsoa asioita toisestakin näkökulmasta kuin vain siitä vanhasta ja tutusta näkökulmasta.

 

Olen auttanut vuosien aikana lukuisia ihmisiä kaikenlaisissa heidän ongelmissaan kuten mm. terveyteen liittyvissä, parisuhdeasioissa, stressin hallinnassa, työelämän haasteissa.

Tärkein oppini nousee nykyisin omasta sydämestäni, sydämeni kautta tulevasta tietoisuudesta. Nykyisin minun sydämeni äänen kuuntelu ja tieto, joka tulee sydämestäni, on tärkein ohjenuorani kaikessa mitä teen.

 

​Jos ajattelet tyyliin "äh, en minä pysty tähän, mistä Mari kirjoittaa", niin se on sinun mielesi tuottamaa harhaa ja tuo on uskomus, josta luit jo aiemmin. Mietipä siis uudelleen ja muista, että sinä olet Ihmeidentekijä.

 

Lue oheisesta linkistä lisää tästä e-kirjasta:

Ihmeidentekijä

Kuva: JP Spets / Valokuvaamo Loppi
Yhteystiedot

M&M Kokonaisvaltainen Valmennus Oy

Rosamundatie 1

12700 Loppi

y-tunnus 3149443-7

​​

Puhelin:

Mari 0400 580 157

Marko 040 706 0448

Sähköposti:

mari[at)marihakkarainen.fi

marko.tarkkala(at)gmail.com

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram

© 2020 M&M Kokonaisvaltainen Valmennus Oy